Agrooroszi főoldal

Termékek

Gyakran ismételt kérdések

Regisztráció nélkül is vásárolhatok a boltban?

Regisztrálás nélkül nézelődhet a webshopban, illetve rendelést is feladhat a "vásárlás vendégként" funkcióval, de javasoljuk a regisztrációt mivel később könnyebben vásárolhat, valamint követheti leadott rendeléseit. Ez ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Hogyan rendelhetek?

Először válassza ki, hogy mit szeretne rendelni, majd tegye bele a terméket a virtuális bevásárló kosárba. Ide gyűjti azokat a termékeket, amiket szeretne megrendelni. A kosár tartalmán tud módosítani. Töltse ki a számlázási és szállítási adatokat, Ha mindent kitöltött, egy gombnyomással lezárhatja a rendelési folyamatot. A rendelését láthatja összefoglalva, így újra ellenőrizheti.

Hogyan kell használni a keresés funkciót?

Az agrond.sk keresési funkciójával, gyorsabban megtalálhatja az alkatrészeket! Egyszerűen adja meg a kívánt kifejezést, a kategóriát, a termék nevét, cikkszámát vagy gyári számát a keresőmezőbe.

Hogyan jut el hozzám a termék?

Jelenleg egyféle átvételi mód elérhető. A házhozszállítás, amit a SPS futárszolgálat végez.. Személyes átvételi pontunk jelenleg nincsen.

Mi a következő lépés a megrendelés után?

Befejezése után a rendelésről kap egy automatikus rendelés-visszaigazolást e-mailben. Ez tartalmazza a megrendelés részleteit.

Leadhatom a megrendelésemet telefonon, emailben vagy faxon?

A megrendeléseket elsősorban a webáruházon keresztül várjuk, a megrendelőlap kitöltésével. Emailben is elfogadjuk, ha minden adatot megad (számlázási-szállítási név, cím, telefonszám, illetve a termékek cikkszáma). Módosítást, tájékoztatást elfogadunk telefonon illetve emailben is.

Miért kell megadnom az adataimat?

Pontos és valósághű adatokra van szükségünk ahhoz, hogy biztonságosan leszállíthassuk rendelést és kiállíthassuk a számlát. Ha a rendelési név vagy cím hibás, a rendelés késhet vagy meghiúsulhat. A helyes e‑mail cím nagyon fontos, mert alapesetben nem telefonon, hanem e‑mailben küldjük a rendeléssel kapcsolatos értesítéseket.

Van lehetőségem személyesen megtekinteni a terméket?

Nincsen. Webáruházunk nem üzemeltet bemutatótermet.

Ha a raktárhoz odamegyek, átvehetem a termékeket?

Sajnos nem. A raktárunkból így nem adhatunk ki terméket.

Minden van raktáron, amit a honlapon látok?

Nem minden. Arra törekszünk, hogy a legtöbb termékünk azonnal elérhető legyen, de vannak termékek, amiket partnereinktől rendelünk meg. Ez hosszabb átfutási időt jelent, amit mindig jelzünk az adott termék oldalán.

Lemondhatom a vásárlást azok után, hogy megkaptam a megrendelés visszaigazolásáról szóló emailt?

Igen, lemondható a vásárlás, amíg a futárnak át nem adtuk a csomagot. Telefonon, vagy az agrond.info@gmail.com email címre írja, meg nekünk hogy töröljük a megrendeléseket, amennyiben lehetséges 24 órán belül, de lehetőleg minél hamarabb.

Nem tudok olyan időpontot mondani, amikor biztosan otthon vagyok. Mi a teendő?

A szállítás nem csak otthoni, hanem munkahelyi címre is történhet. Ha csak a munkahelyén tudja fogadni a futárt, nyugodtan adja meg azt a címet.

Kapok számlát a vásárlásról?

Igen. Minden vásárlásról áfás számlát állítunk ki, amit a kiküldött csomagba beleteszünk.

Hogyan érhetem el az ügyfélszolgálatot?

Email formájában az agrond.info@gmail.com email címre írhat, illetve telefonon a 035/3810160 telefonszámon H-P-ig 9.30-tól 15.30-ig hívhat minket! Forduljon hozzánk bizalommal!